XERRADA EXALUMNES

El dimecres dia 6 d’abril han vingut (podríem dir tornat) a l’institut 9 ex-alumnes de diferents promocions a fer una xerrada per l’actual alumnat de 2n de batxillerat.

Vam estar molt satisfets de tornar-los a veure i que ens poguessin explicar quines eren les seves experiències en els estudis que estan cursant actualment.

Hi havia un bon ventall d’estudis universitaris de diferents Universitats i també un de CFGS: estudiants de magisteri, economistes, estudiants d’ADE, de biotecnologia, enginyers i un que està cursant una doble titulació de matemàtiques i enginyeria informàtica. La Irene ens va explicar també la seva decisió de deixar l’enginyeria que havia començat a cursar per un CFGS, que s’adequava més a les seves expectatives tant acadèmiques com professionals.

Aquesta xerrada s’emmarca en l’orientació de l’alumnat de 2n de Batxillerat, juntament amb la que ens van oferir els pares que van aportar una visió laboral dels àmbits en que desenvolupen les seves tasques professionals.

Agraïm molt sincerament a la Blanca, en Roger, en Daniel, en Pol, la Irene, als Peres (a tots dos!) i a l’Eloi les seves visions i experiències, que de ben segur ajudaran als nostres alumnes de 2n en la tria responsable del seu futur  acadèmic. Moltes gràcies a tots!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si cliqueu aquí podreu veure més fotografies de la xerrada

Share