X CROS ESCOLAR DE CIUTAT VELLA

El passat 6 de març, una vintena d’alumnes del nostre institut va participar en el X Cros Escolar de Ciutat Vella. Tots ells van completar dues voltes a un circuït tancat dins el Parc de la Ciutadella efectuant una distància total de 2.300 m. Aquesta cursa formava part de la Challenge Escolar que organitza cada curs escolar el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB).

Els nostres atletes van tenir un gran paper en cadascuna de les curses de la matinal atlètica, però cal destacar a l’Amine Smairy i a l’Arnau Mallén, tots dos de 4t d’ESO, que van finalitzar la seva prova en tercera i quarta posició respectivament. La resta de representants de l’institut van ser de 1r d’ESO l’Alba, en Jan i la Sara; de 2n d’ESO  la Marina, la Júlia, la Mireia, la Gina, la Clara, la Marta, l’Aina, la Isabel i en Román i de 4t en Javier, la Paula, en Christian, en Javier, l’Ailí i la Clara.

La propera cursa de la Challenge es realitzarà el 17 d’abril al Parc  Central de Nou Barris i diversos alumnes de l’institut ja han manifestat el seu interès de participar-hi.

Share