Un alumne del Fort Pius, premiat a les Proves Cangur

Les Proves Cangur són una activitat dirigida pel la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) dirigida als alumnes de secundària consistents en una sèrie de preguntes combinació entre la lògica i les matemàtiques on participen els Instituts de tot Catalunya i de l’àmbit territorial del català.

En l’edició d’enguany, cal destacar el Primer Premi del Nivell 2 en la categoria A obtingut per l’alumne Horacio  Castillo Mateo de 4t d’ESO.

L’acte d’entrega de premis de la XVIII Prova Cangur es va celebrar el passat dia 16 de maig de 2013 a l’auditori de l’edifici Vèrtex de la Universitat Politècnica de Catalunya. En la relació dels premiats trobareu l’Horacio.

El felicitem a ell i també a tots els alumnes que hi van participar. També encoratgem al Departament de Matemàtiques a continuar treballant tan dur com ho fan i, és clar, felicitats també a tots ells!

Per si algú vol fer un tast de les activitats proposades a les proves Cangur, pot clicar aquest enllaç. No us ho perdeu i sacsegeu una mica les neurones!

Share