Tan monos com jo

sabater piEl “tan monos com jo”, de 30h hores de durada, es va portar a terme per primera vegada durant el curs 2007-2008 amb vuit instituts de Barcelona, i van poder participar en el premi “Professor Jordi Sabate Pi”, organitzat per la càtedra “el cervell social”.
El taller “Tan monos com jo”  que es durà a terme durant el primer trimestre, empra la primatologia com a font de coneixements per tractar continguts referents a l’àmbit social del ser humà, i aprofita la realització d’una peça audiovisual com a plataforma per transmetre aquests coneixements i per desenvolupar noves habilitats tecnològiques. Per intentar assolir tots aquests continguts els alumnes faran quatre sortides al zoo els dijous al matí per observar els comportaments primats (Relacions afectives, agressives, sexuals, rangs socials…), i així poder realitzar el treball d’investigació, a més a més de treballar a l’aula amb fitxes i materials audiovisuals. Al final del trimestre, gravaran un curt d’algun punt en concret del taller, i podran participar al guardó “Professor Jordi Sabater Pi”, que premia l’anàlisi en format audiovisual de pautes de comportament social humà en base a coneixements de primatologia, s’afegeix com un estímul de reforç positiu i de treball en grup.
Esperem la col·laboració del professorat tant per a adaptar-se a les sortides com per als dies de gravació del curt al centre.
Ja sabeu que els nostres alumnes de l’aula oberta estan realitzant un projecte trimestral anomenat “tan monos com jo”, ara, per als que als que vulgueu seguir els avanços dels nostres petits primatòlegs, ho podeu fer en aquest blog: http://aulaoberta2008.blogspot.com
Vídeo Youtube Curs 2009-2010
Vídeo Youtube Curs 2008-2009

Share