Sortida al Museu del Disseny 4 ESO

El dimarts 5 de març vam fer la sortida preparada pel Departament de Dibuix al Museu de Disseny de Barcelona, amb els grups de 4t d’ESO.

L’activitat és “Dissenyes o treballes?, La Nova Comunicació Visual 1980-2003”, on es tracta de conèixer el boom del disseny gràfic dels anys 80 fins els nostres dies.

L’exposició és molt interessant i entenedora ja que mostra tots els camps d’aplicació d’aquest disseny gràfic, des del món de la publicitat, de la cultura, la política o l’activisme social. Després  es va fer un taller on es va poder posar en pràctica els conceptes bàsics que són propis d’aquesta disciplina; un projecte  molt ben dirigit on els estudiants havien de dissenyar un cartell amb un concepte que sorgia de l’anàlisi de  fotografies guanyadores del World Press Photo. Per veure algunes fotografies de la sortida cliqueu aquí.

D’una manera fàcil i directa es va fer un tast del complex joc formal, creatiu i ideològic que s’obre en el procés de comunicació visual amb l´elaboració d’una imatge.

Share

Tags: ,