SANT JORDI 2013

El 23 d’abril vam celebrar la diada de Sant Jordi a l’Institut.

Enguany vam decidir fer un acte unitari per tot l’Institut on tots vam poder gaudir d’un espectacle molt complert.

La celebració va començar amb una xocolatada al pati organitzada per l’AMPA on tots els alumnes van poder gaudir d’un (o més!) got de xocolata calenta molt bona alhora que podíem escollir un llibre en la parada d’intercanvi que va organitzar la comissió de Sant Jordi. I a més, vam poder comprar roses ala alumnes de 4t d’ESO i ajudar-los així a recollir diners pel viatge de final de curs a Praga.

Després d’esmorzar entre llibre i roses vam baixar tot l’alumnat a la sala d’actes per veure el lliurament dels premis dels Jocs Florals així com d’altres concursos i activitats organitzades pels departaments de l’Institut.:

  • Les proves Cangur de matemàtiques
  • El concurs de cartells per la Festa Major del Fort Pienc
  • El concurs de Fotografia Filosòfica 
  • El projecte constructiu d’una làmpada pel departament de Tecnologia
  • Haikus escrits en llegua castellana…

I el seminari de català, en homenatge a la figura de Salvador Espriu, del que enguany celebrem el centenari del seu naixement (Any Espriu), ens va oferir una Lectura poètica amb escenificació d’un fragment d’Antígona del poeta català.

Des de l’Institut ens volem felicitar per la feina feta i l’actitud cívica i de convivència amb que vam poder gaudir d’un dia tan bonic; com va dir el nostre director, un dia per llegir i estimar. Que aquestes accions ens acompanyin tot l’any!

Share