RESULTATS ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

Ja s’ha completat el procés de votacions per a la renovació de la meitat dels membres dels diferents sectors presents en el Consell Escolar del centre.

S’han celebrat les votacions del sector ALUMNES, amb aquest resultats: Júlia Raventós 95 vots, Aleix Novensà 32 vots i Max Guirao 26 vots; 2 vots han estat en blanc.

La participació ha estat del 34% a l’ESO i del 39% al Batxillerat. En el cas de l’ESO el percentatge de participació oscil·la entre el 63% a primer d’ESO, d’on eren tots els candidats, i el 20% a tercer d’ESO.

Per tant, ha estat elegida nou membre del Consell Escolar JÚLIA RAVENTÓS.

Pel que fa al sector PARES i MARES d’alumnes, els resultats han estat aquests: Montse Compte 31 vots, Maite Mateo 25 vots, Cristina Ortiz 11 vots i Laura González 9 vots.

La participació ha estat del 6% del cens.

Per tant, són nous membres del Consell  MONTSE COMPTE i MAITE MATEO.

A tots volem agrair la participació en aquestes eleccions: als candidats, naturalment, per haver-se presentat amb la voluntat de treballar en benefici de tota la comunitat educativa del Fort Pius i de l’ensenyament públic en general, i als votants, per haver participat i avalat amb el seu vot els nous representants.

El nou Consell es constituirà el proper 23 de gener.

Share