PROJECTE XEIX AL CONSELL D’EUROPA

Estem d’enhorabona! L’Associació de Comerciants Eix Fort Pienc viatjarà a Estrasburg el proper dimarts 24 de març per defensar el projecte, que ha quedat entre els cinc projectes finalistes del premi “The Diversity Advantage Challenge” (Avantatges i reptes de la diversitat) atorgat pel propi Consell d’Europa. L’institut Fort Pius col·labora amb el projecte XEIX a través de la seva extraescolar de xinès.

Mireu el vídeo i disfruteu veient com al barri del Fort Pienc es pot conviure i aprofitar les oportunitats que ens porta la diversitat del comerç. El compromís de tothom amb aquest principi d’inclusió per tal d’impulsar plegats una societat més justa i propera… té premi!!!!

D’altra banda, el dissabte 14 de març en Max i l’Arnau es van presentar a l’Examen Oficial de Xinès (HSK) que va tenir lloc a la Universitat de Barcelona. Estudiar xinès els ha portat a aquesta experiència de trobar-se entre els més de 500 candidats a treure un certificat de nivell oficial d’aquesta llengua, que pot portar-los molt lluny!

Share