PREINSCRIPCIÓ ESO

PODEU CONSULTAR EL BAREM PROVISIONAL DE LES PREINSCRIPCIONS DEL NOSTRE INSTITUT

LA PREINSCRIPCIÓ DE L’ESO SERÀ ENTRE el 13 i el 22 de MAIG

Presentació de sol·licituds amb SUPORT INFORMÀTIC: 13 al 22 de maig.
Presentació de sol·licituds amb CITA PRÈVIA: 19 al 22 de maig.

Heu de presentar la vostra sol·licitud telemàtica a l’adreça de correu insfortpius@xtec.cat. En l’assumpte del correu poseu-hi PRE 1r ESO (o el nivell pel qual feu la sol·licitud) i el COGNOM i NOM DE L’ALUMNE/A.

Per demanar  CITA PRÈVIA heu d’entrar en aquest APLICATIU

El dia i l’hora assignats heu de portar tota la documentació requerida.

CONSULTEU LES NOSTRES PORTES OBERTES VIRTUALS

TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LA PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR 20-21

COM FER LA TRAMITACIÓ TELEMÀTICA

Trobareu l’oferta de places del nostre centre consultant el mapa escolar de la preinscripció curs 2020/21:  http://mapaescolar.gencat.cat/

TOTES LES DATES DEL CALENDARI DE LA PREINSCRIPCIÓ

Per tal de reduir la presència de les famílies en els centres educatius, es promou l’ús de la sol·licitud en suport informàtic. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per l’enviament del resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.  En aquest cas, la sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament del correu electrònic, amb el resguard i la documentació acreditativa adjunta. El centre us ha de contestar aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud per a què el sol·licitant en tingui constància. 

Share

Tags: ,