Parlem? Projecte d’intercanvi lingüístic

El Fort Pius participa en el projecte Parlem?!, que és una crida als joves per participar en un projecte d’intercanvi cultural entre les societats xinesa i catalana.

“Parlem?” és un programa d’intercanvi cultural i lingüístic entre joves d’origen xinès i autòcton d’entre 12 i 16 anys que persegueix un doble objectiu. Per una banda, vol facilitar la integració dels joves xinesos nouvinguts a la societat catalana, tot afavorint l’aprenentatge lingüístic, cultural i la relació amb els seus nous companys; i per l’altra, afavorir l’apropament dels joves autòctons amb inquietuds per la cultura xinesa a aquesta llengua i cultura.És una activitat gratuita que es desenvoluparà les tardes del dimecres  a la seu de La formiga; l’entitat que ha posat en marxa el projecte.

Les activitats començaran el dimecres 17 d’octubre.  Si hi esteu interessats, no us ho perdeu! Podeu demanar més informació o bé el full d’inscripció a la Marta Sangenís, la coordinadora de Llegua, Interculturalitat i Cohesió  de l’Institut.

Share