Mapes personals

L’alumnat de 2n de batxillerat fan un taller molt interessant i molt complet, que es diu Mapes Personals. Aquest taller té lloc de manera presencial als grups partits de 2n i té per finalitat elaborar un llenguatge comú per treballar l’autoconeixement i la presa de decisions i, en últim terme, esdevenir una eina objectiva perquè els tutors puguin oferir una millor orientació als i les alumnes.

El tallr és organitzat l’empresa Iddink amb el patrocini de l’AFA i la persona que el dirigeix és l’Andreu Linares.

Aquesta és una de les línies de col·laboració establertes entre l’AFA i l’Institut, per tal de donar un tret distintiu al Fort Pius.

També estem donant continuitat a la intervenció iniciada el curs passat dels tallers de convivència per l’alumnat de 1r d’ESO que començarem ben aviat.

I per últim, també agrair la gran col·laboració de l’AFA en la renovació dels ordinadors que ens donen servei a totes les aules del centre. Aquesta gran inversió econòmica, ens ha de permetre tenir en la digitalització, una bona aliada per diversificar els aprenentatges i fer del Fort Pius, l’Institut del barri que tots i totes volem i mereixem.

Si voleu veure les fotos del taller, cliqueu aquí.

Share