Manifest del dia mundial de l’activitat física

esport

MANIFEST DEL DIA MUNDIAL DE L´ACTIVITAT FÍSICA

La Comunitat Educativa de l´IES FORT PIUS s´adhereix a la proposta de l´OMS (Organització Mundial de la Salut) per celebrar i mentalitzar a la població que l´exercici físic és beneficiós per la salut.
L´eslogan “MOVE FOR HEALTH” (per la teva salut, mou-te) promou l´activitat física com element primordial de salut i benestar.
I així nosaltres, en edat de creixement físic i intelectual sortirem a demostrar-ho fent un exercici bàsic , assequible i sà com es caminar i ho farem al voltant del nostre institut.
Avui sortirem de la rutina de l´aula i anirem marxant pel Parc de la Ciutadella i arribarem al Parc de l´Estació del Nord on acabarem amb una demostració d´activitats alternatives.
Fer una activitat física regular ajuda a equilibrar una vida sedèntaria a la que arrossega la nostra professió i el nostre entorn urbà i ens dona vitalitat per afrontar el dia a dia amb optimisme i determinació.
Els alumnes de l´IES FORT PIUS creiem que els hàbits saludables també s´inicien en el marc escolar, Així que ens afegim a aquesta iniciativa:
JUNTS PER UNA VIDA ACTIVA I FELIÇ

Share

Tags: