Fes teatre al Fort Pius!

TEATRE FORT PIUS 2016-17

   A l’octubre tornem amb els grups de teatre disposats a pujar una temporada més en aquesta muntanya russa de sensacions.

10 anys amb el projecte de Companyia Nocturna. Una dinàmica de treball que intenta treure el millor de cada grup. Volem escoltar a cada alumne i treballar per adaptar-nos a les necessitats i al ritme de cada edat, però sent conscients que cada grup és diferent i sorprenent. Vivim al màxim cada procés, amb la idea que el camí és tan o més enriquidor que la meta.

Les arts escèniques van més enllà que el fet de pujar a un escenari. Són un repte personal que cadascú viu a la seva manera, una experiència intensa de convivència, on cada grup aprèn a explorar la seva complicitat. Són un fòrum de debat sobre personatges i històries que acaben sent properes. Són un viatge ple de grans moments que posa a prova la nostra capacitat fins arribar a l’espectacle.

  •  TEATRE 1er  ESO els DIMECRES de 16:00 a 18:00   
  •  TEATRE 2on ESO els DIMARTS de 18:00 a 20:00   
  •  TEATRE 3er ESO els DIMECRES de 18:00 a 20:00


Els alumnes de 4rt d’ESO, tenen la possibilitat d’entrar al grup de 3er d’ESO o en cas que fossin molts, de proposar un grup propi en horari de migdia viable per l’AMPA i l’Institut.

Els alumnes de BATXILLERAT, tenen la possibilitat d’obrir un grup propi en horari de migdia si s’organitzen i ens proposen un dia viable per l’AMPA i l’Institut.

Recordem que els alumnes d’altres centres tenen la possibilitat d’assistir a les classes, prèvia aprovació de l’AMPA i l’institut en cada cas.

Les classes començaran el dimarts 4 d’octubre, el professor de tots els grups seguirà sent l’Isaac Badia i els espectacles es presentaran en una sala de teatre a finals de juny del 2017.

INSCRIPCIONS OBERTES A
http://cnocturna.blogspot.com.es/2016/07/inscripcions-obertes-2016-17.html


Benvinguts de nou a l’aventura10 ANYS VIVINT EL TEATRE DES DE DINS
info@companyianocturna.com –  http://www.companyianocturna.com/

INSCRIPCIONS OBERTES 2016-2017 A:
http://cnocturna.blogspot.com.es/2016/07/inscripcions-obertes-2016-17.html 

Share