EXTRAESCOLAR DE TEATRE

Us informem dels tres espectacles que presenten els tres grups de l’extraescolar de teatre de Fort Pius el dimarts 21 de juny 2016 a l’Orfeó Martinenc (AV MERIDIANA, 97 – TRAM: LA FARINERA – METRO: ENCANTS)

REFUGI  (1r ESO) a les 17:00 h.
Un grup d’amigues en crisi decideix fer una excursió al bosc. Cada vegada es veuen menys i volen reforçar la seva unió… però la natura no sembla l’ambient indicat per poder ser constructives i el concepte idíl·lic de l’amistat comença a ser vulnerable. Alguna cosa passa quan el temps passa.

AIRES DE RANCOR (2n ESO) a les 18:30 h.

Les germanes Caruso es reuneixen amb les seves cosines per menjar truita de tant en tant. Aquesta nit, la vetllada serà diferent, ve la Gabriela, la germana a qui totes odien profundament i amb la que tenen comptes pendents. Enmig d’aquest microcosmos familiar o aprenen a perdonar o ensenyen que malament digerim els fantasmes del passat. Les batalles més salvatges s’alimenten de rancor.

  I ARA QUÈ?  (4t ESO) a les 20:00 h.
És l’últim dia de l’últim curs de l’institut. Asseguts en un banc, 6 alumnes debaten sobre el futur, abans de començar la vida adulta. Massa preguntes sense resposta. Encara no saben que en aquest món dos i dos no sempre són quatre, que els forts no sempre guanyen i que  per molts plans que un faci, no pot saber la resta de la seva vida de memòria. Créixer és inevitable, madurar és opcional.

Share

Tags: