Exposició “ Les nostres dones”

Exposició
Exposició "Les nostres dones"

EXPOSICIÓ “LES NOSTRES DONES” a partir del material de l’alumnat de l’institut.

  1. EXPOSICIÓ “LES NOSTRES DONES” a partir del material de l’alumnat de l’institut.
  2. XERRADA A CÀRREC DE JOSEFINA PIQUET ( membre del grup de Dones del 36), per l’alumnat de Batxillerat.
  3. Dia 7 de març a les 12 hores. Lloc: menjador de l’institut.

  4. Treball posterior a partir de l’exposició dels grups de 3r i 4t D’ESO, a càrrec de les professores de Ciències Socials.


Presentació

El 8 de març és el Dia Internacional de Les Dones. Per celebrar-ho, el departament de Ciències Socials amb la participació activa de l’alumnat i el suport de la Direcció del centre, hem organitzat l’exposició “ Les nostres dones”. L’objectiu d’aquesta és fer un petit homenatge a totes aquelles dones, mares, àvies, besàvies, tietes. . . . que organitzades en nissagues estan representades en aquesta mostra i que visualitzen històries singulars. Indiquen la història recent del nostre país, especialment la del segle XX; no la dels grans fets polítics i econòmics, sinó la vida quotidiana, tan difícil i silenciada en molts casos.

La seva aportació cultural, social i econòmica, sovint invisible i no reconeguda, ha estat i serà molt important per a la nostra societat.

Esperem que aquestes generacions joves que estem educant no s’aturin i aconsegueixin un món més just i solidari, on homes i dones comparteixin espais públics i privats en igualtat de condicions.

Agraïm a totes les famílies la seva col.laboració per compartir amb nosaltres els seus petits tresors familiars tan valuosos des del punt de vista sentimental.

DEPARTAMENT DE CIÈNCIES SOCIALS
IES FORT PIUS
MARÇ 2008

Share