EXPOSICIÓ “ LES NOSTRES DONES”

El  8 de març  és el Dia Internacional de Les Dones . Per celebrar-ho, el departament de Ciències Socials amb la participació activa de l’alumnat i el suport de la Direcció del centre, hem organitzat l’exposició “ Les nostres dones”. L’objectiu d’aquesta és fer un petit homenatge a totes aquelles dones, mares, àvies, besàvies, tietes. . . . que organitzades en nissagues estan representades en aquesta  mostra i que visualitzen històries singulars. Indiquen la història recent del nostre país, especialment la del segle XX; no la dels grans fets polítics i econòmics, sinó la vida quotidiana, tan difícil i silenciada en molts casos.

La seva aportació cultural, social i econòmica, sovint invisible i no reconeguda, ha estat i serà molt important per a la nostra societat.

Esperem que aquestes generacions joves que estem educant no s’aturin i aconsegueixin un món més just i solidari, on homes i dones comparteixin espais públics i privats en igualtat de condicions.

 

Agraïm a totes les famílies la seva col·laboració per compartir amb nosaltres els seus petits tresors familiars tan valuosos des del punt de vista sentimental.

DEPARTAMENT DE CIÈNCIES SOCIALS.

INSTITUT FORT PIUS.

8  DE MARÇ DE 2014.

Informació origen commemoració Dia de la dona

Share