Dia mundial de l’activitat física

esport

Us comuniquem que el dimecres dia 6/4/2011 es celebra el Dia Mundial  de l’Activitat Física, declarat per l’OMS. Per aquest motiu l’Institut Fort Pius  s’adhereix a aquest event  i vol demanar l’autorització  dels pares/mares- tutors per fer un acte senzill, però significatiu com serà fer una sortida per caminar als voltants de l’institut. L’activitat es farà de 9’30 a 11’30 hores i consistirà en una caminada pel Parc de la Ciutadella i Parc de l´Estació del Nord on hi hauran activitats físiques singulars.

Així l’Institut es manifesta a favor  de que una activitat física regular ajuda als nostres alumnes a contrarestar una vida cada vegada més sedentària i corroborem l’eslògan de l’acte: “Junts per una vida activa i feliç”

Rebreu la carta de má dels vostres fills/filles. Al mateix full hi trobareu un protocol d’autorització de la sortida: si els alumnes no el retornen signat romandran a l’Institut mentre es realitza l’activitat.

La vigilància i control de la marxa correra a càrrec de més de vint professors acompanyants.  A la tornada no hi haurà servei de cafeteria. Per aquest motiu és aconsejable que l’alumnat porti algun entrepà. La sortida de classe serà com a cada dimecres.

Share

Tags: