COMENCEM EL CURS! PLA D’ACOLLIDA

El Dilluns 14 comencem el nou curs escolar! El professorat tenim moltes ganes de retrobar-vos a totes i tots i conèixer l’alumnat nou al centre per posar-nos a treballar!

Us esperem a totes i tots a les següents hores:

1r ESO: 8:15h Entrada principal. Sigueu puntuals que us esperarem a l’entrada del centre per donar-vos la benvinguda!

2n ESO: 8:45h Entrada principal. Els vostres tutors i tutores us estaran esperant al pati c.

3r ESO: 9:15h Entrada principal. Els vostres tutors i tutores us estaran esperant al pati i us acompanyaran a l’aula .

4t ESO: 10:45h Entrada principal. Els vostres tutors i tutores us estaran esperant al pati i us acompanyaran a l’aula .

1r Batx: 11:45h Entrada per la porta del pati. Els vostres tutors us acompanyaran a les aules 11 (1r Batx B) i 12 (1r Batx B).

2n Batx: 11:45h Entrada principal. Pugeu per l’escala esquerra al segon pis. Aules 28 (2n Batx A) i 29 (2n Batx B). Les tutores us hi estaran esperant.

Tenim moltes novetats per explicar-vos ja que hem haugut d’adaptar el funcionament del dia a dia de l’Institut a la nova situació generada per la pandèmia provocada per la Covid-19.

Us demanem que prengueu consciència de la importància de seguir la nova normativa per tal de garantir que l’institut sigui un espai segur. Només així podrem garantir el benestar de les persones del nostre entorn i poder desenvolupar el curs amb normalitat sense haver de trobar-nos en escenaris de confinament.

En aquest sentit, us avancem que el dilluns us demanarem que vingueu a l’institut amb un petit kit covid, consistent en:

  • Mascareta nova de recanvi
  • Gel hidroalcohòlic d’ús individual
  • Paquet de mocadors de paper.

KIT COVID Foto: Arantxa Seix

Fins el dilluns!

Share