Començament de les classes

alumnesD’acord amb el calendari previst:
– Els alumnes de 1r de l’ESO us incorporareu el dimarts dia 7 de setembre per ser rebuts, coneixer els companys i professors i participar en el Pla d’Acollida. La sortida dels alumnes sera aproximadament a les 12h. Començareu les classes, amb horari normal el dijous dia 9. No oblideu passar a recollir els quaderns de treball que utilitzareu fins el moment en que tingueu el vostre Notebook (portàtil de 9 polzades).

– L’alumnat de 2n, 3r i 4t, també us presenteu el dimarts dia 7 i comenceu el dia 9. Els  alumnes de segon haureu de recollir els quaderns d’estudi.

– L’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat, us presentareu el dia 7 i tindreu classe des de dimecres 8 a primera hora del matí.

El professorat us desitja un molt bon curs a tots i totes. Sabeu que podeu comptar amb nosaltres. Només us demanem que vingueu disposats a fer una profitosa feina i a mantenir una bona relació amb tota la comunitat educativa.

No folreu ni poseu el vostre nom als llibres de text fins no haver rebut el vist i plau dels professors de cada matèria.

Share