Cinema en curs. Pràctica central

Ja es poden veure a la secció de la pràctica central del bloc de cinema en curs, dues seqüències filmades i montades pels alumnes de l’AO amb unes condicions preestablertes; aquestes són, que el personatge acaba de tenir una conversa amb altra persona o persones  que l’ha deixat afectat (aquesta conversa no s’havia de filmar), i una de les dues seqüències havia de ser filmada amb plans tancats i l’altra amb almenys un canvi d’escala. Tot això evidentment no és casual, ja que el tema de l’any és filmar el personatge.

Perquè tingueu una idea, els alumnes van haver de crear un personatge molt complet; aficions, estats emocionals, vestuari… i després triar les localitzacions, que van ser a casa de la Juliana i de l’Andrea.

Estem molt satisfets pel resultat, hem reflexionat sobre el tema de com filmar al personatge i hem trobat noves possibilitats expressives a l’hora de fer el montatge, hem treballat una elipsi de temps, hem fet diversos montatges amb i sense música de fons, hem treballat els reflexos a la filmació, el nítid i el flou i altres paràmetres per donar força a l’estat emocional del personatge.

Aquí  us deixem  les dues seqüències. Cal explicar que el protagonista acaba de ser castigat pels seus pares, i no podrà sortir al carrer, on havia quedat amb (això ho veureu a possibles futures filmacions)…

El so també està treballat i ens explica moltes coses…Engega’l per veure els vídeos.

Pràctica central. Plans tancats from Vicent on Vimeo.

Pràctica central. Canvi d’escala from Vicent on Vimeo.

Share

Tags: