APRENENTATGE i SERVEI: INFORMÀTICA i HORT

Durant el mes d’abril els alumnes d’Informàtica de 4t d’ESO han viscut l’experiència de ser professors de noves tecnologies de gent gran. Aquesta activitat s’emmarca dintre del projecte d’aprenentatge-servei que estem duent a terme amb els casal d’avis Parc Sandaru, en què també participen alumnes de 1r d’ESO.

Aquestes són les valoracions de l’experiència d’alguns alumnes:

Ens ha agradat molt, ens hem divertit moltíssim! Ens sentíem bé quan resolíem alguna cosa que necessitava o no entenia. Isis

Ens ha agradat molt. Els nostres alumnes eren molt simpàtics i amables i ens ha agradat poder ajudar als avis del casal. Ajudar-los amb les tecnologies ens aporta poder ensenyar-los com funciona tot actualment i que es puguin adaptar a elles per buscar informació, parlar amb els seus familiars o simplement veure fotos per internet. Ho tornaríem a repetir. Maria

M’ha agradat, ja que hem pogut ajudar i a més m’he sentit com un professor. Jose

Ha sigut bonic ajudar  que portessin millor el tema de mòbils. M’ha aportat que  em senti bé per haver ajudat a persones. Jorddy

M’agrada ajudar a gent gran i m’aporta  perquè quan sigui gran segur que m’hauran d’ajudar. Benjamín

Sí que m’ha agradat, buscant el que ens demanaven  jo també  he aprés, i tots els avis eren molt alegres.  Ariana

Ens ha agradat molt aquesta experiència amb els avis, ja que nosaltres els hi ensenyem trucs amb el mòbil i l’ordinador, ells ens aporten també altres aspectes; a més és molt entretingut i divertit poder compartir el que ja sabem amb els altres. Ens ha encantat! Patricia

Share