22a SETMANA DE LA CIÈNCIA

Del 10 al 19 de novembre se celebrarà a Catalunya la 22a Setmana de la Ciència. Durant la Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al vostre abast.

El fil conductor de l’edició d’enguany és el turisme sostenible, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, promogut per Nacions Unides, que aspira a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i el públic en general de la contribució del turisme sostenible al desenvolupament.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Les activitats que el nostre INSTITUT farà en aquest marc de la Setmana de la Ciència seran les següents:

TARDA DE CIÈNCIA: Es tracta de tallers adreçats a l’alumnat de 1r d’ESO realitzats als laboratoris i tallers de l’institut, coordinats per l’alumnat de la matèria de BIOLOGIA de 4t d’ESO.

SORTIDA DE L’ALUMNAT DE 1r DE BATXILLERAT a fer una ruta d’Història de la Ciència per Barcelona, a càrrec d’historiadors de la ciència.

CONFERÈNCIA per a l’alumnat de 3r d’ESO a càrrec de la Dra. Teresa Vilaró, amb el títol EL CERVELL HUMÀ.

TAULA RODONA AMB JOVES INVESTIGADORS i alumnat de 2n de Batxillerat sobre l’estat de la Recerca a Catalunya, la seva qualitat, la manera de treballar, les oportunitats per als joves científics…

TALLER en 3D: fem les nostres pròpies ulleres en 3D per visualitzar imatges.

LES CÈL·LULES S’ESCAMPEN PER L’INSTITUT: Exposició de maquetes al hall del centre.

TALLER DE COETS D’AIGUA per a l’alumnat de 2n d’ESO, realitzat a l’institut.

TALLER DE TARONGES QUE SUREN i S’ENFONSEN per a l’alumnat de 2n d’ESO, realitzat a l’institut.

S. Ciència 2017

Share